9 Ocak 2010 Cumartesi

Saat ve Çerçeveden Sıkılmadık Mı?

Küçükken her yılbaşı çekilişinde, her doğumgününde arkadaşlar birbirine saat, çerçeve falan alırlardı. Büyüdükçe, birbirimize atkı almaya başladık. Yazın şal. Neyse, sadede geleyim, bir şey buldum! Sitenin adı Buldum Buldum.



Burada çok yaratıcı, değişik hediyeler var. Üstelik fiyatları da öyle çok uçuk değil. Mesela bölüm arkadaşlarımın da ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir şey yukardaki. Çene şeklinde buz kalıpları.

Ya da yukarıdaki laserli makas. Kaydırmamanız için size yol gösteriyor, fiyatı da sadece 9,90. Ne bileyim, bence Taksim'de klişe olmayan bi hediye aramak için saatlerce gezmek yerine (canım arkadaşım Nilüfer'in haftada bir yaptığı gibi), buradan çok güzel hediyeler bulunabilir. Tabi buradan bir şeyi beğenip de kendine almamak olmaz, muhtemelen ikişer tane almak zorunda kalacaksınız. Sitede bir de Hediye Bulucu var, kime, niye alacağınızı ve alacağınız kişinin karakterini seçiyorsunuz, size seçenekleri sunuyor.

Sitenin fiyat yelpazesi çok geniş, 6 tl'den 500 tl'ye kadar bir sürü ürün bulmak mümkün. Kargo fiyatı 5 TL, kredi kartı numarasını vermek istemezseniz parayı kapıda ödüyorsunuz, bu durumda 5 değil 10 TL veriyorsunuz.

Hiçbir şey almasanız da, gezmesi bile eğlenceli bence.

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Dp'den blog yazanlara rastlamak güzel. :)

jules dedi ki...

Dp'den blogumu fark eden birini görmek de öyle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...