7 Mart 2010 Pazar

Herkesi Bilen Adam

Evet, eşyalar bitti, şimdi sıra kişilerde. Söyleyeceğim sitede Akinator, sizden bir kişi tutmanızı istiyor. Bu kişi Çizmeli Kedi de olabilir, Angelina Jolie de, Ferhat Göçer de. Sonra size sorular soruyor ve aşağıdaki "Evet, Muhtemelen, Bilmiyorum, Pek Sayılmaz, Hayır" seçeneklerinden birini işaretliyorsunuz.



Akinator, Her Şeyi Bilen Kadın'dan bile daha çok şey biliyor. Şirine'yi sordum az önce, hemen bildi. Annenizi, babanızı da biliyor. Kendinizi tutarsanız size bir sürprizi var. Bildikçe hırs yapıp daha zor şeyler aramaya başlıyorsunuz. Yalnız oyun İngilizce, ama çok kolay bir dili var.

İşte adresi: http://en.akinator.com/

Düzeltme: Bazı arkadaşlar "Ya bu adam hiçbir şeyi bilemiyor ya" diye şikayetlerini iletiyorlar. Öyle bir şey yok. Sen kalkıp da Pamuk Prenses'in saçına kahverengi dersen, adam tabi bilemez. Sorulara düzgün cevap verirseniz biliyor. Ama Türkiye'nin Asya mı Avrupa mı sayıldığı muallak. Asya derseniz Uzakdoğu'ya kayıyor, Avrupa derseniz Polonya'ya falan. Yoksa oyunun veritabanında ekşisözlük'ün kurucusu ssg(Sedat Kapanoğlu) bile var.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ya tamam da pamuk prensesi Türk televizyonlarında kahverengi saçlı olarak gördük. ancak sırf saçı yüzünden 4 tahminde de bilememesi benim suçum değil :D

Adsız dedi ki...

Harry potter ve Eric Cartman'ı denedim buldu valla. Süper!

Adsız dedi ki...

rıza pehlevi'yi de bildikten sonra amcanın elini öpüp kapattım pencereyi,çarpar marpar neme lazım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...