23 Şubat 2010 Salı

Her Şeyi Bilen Kadın


Hani bir oyun vardır, Marie Antoinette filminde de oynuyorlardı. Bir grup insan işte toplanıyorlar, herkese bir kağıt üzerine bir nesne/hayvan yazıyorlar, o kişinin alnına yapıştırıyorlar kağıdı. Tabi kişi kendi alnında yazan şeyi görmüyor. Sonra oyun başlıyor, herkes sırayla kendi alnında yazan nesne hakkında sorular sorarak onu tahmin etmeye çalışıyor.

"Yenebilir mi?" "Canlı mı?" "Eğlenmek için mi kullanılır?" gibi sorular. Alnında yazanı ilk bilen kazanıyor, veya son bilen kaybediyor işte.

İşte bu site de öyle bir şey. Her şeyi bilen kadın, Şenay Gürler olmuş. Bir yandan bol bol Lipton çay içip, bir yandan da sizinle bu oyunu oynuyor. İçinizden bir nesne tutuyorsunuz ve onu bilmeye çalışıyor. Size özel bir şey olmaması önemli tabi ki.

20 soru soruyor, siz Evet, Hayır, Belki, Genellikle, İlgisi Yok gibi cevaplardan birini seçiyorsunuz ve sonunda büyük ihtimalle biliyor. Sorulara düzgün cevap vermek de önemli tabi. Bilemezse 5 soru daha soruyor. Ben kulaklık, fil gibi şeyler sordum, bildi.

Bir deneyin derim. "Nasıl bilir yaa" diyerek onlarca defa denemiştim ilk seferinde bilemeyeceği bir şey bulmak için. "Topaç"ı bilemedi mesela. Neyse, link burada. İyi eğlenceler.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...