10 Şubat 2010 Çarşamba

Tatlı Para


Tatil günlerinde, akşamları İnternet başında bir sürü vakit geçiriyoruz. Bu vakitleri paraya çevirsek, sizce de çok güzel olmaz mı? İşte böyle bir site biliyorum.

Bahsettiğim bir site grubu; Pilli Network. Burada bir çok site var, Bildirgeç, 10 Marifet, Sinepil, Yenimecra gibi isimleri var. Buraya sitenin konseptiyle ilgili yazılar yazıyor ve yazılarınızın tıklanma, tutulma ve yorum alma sayısına göre sitenin reklam gelirlerinden pay alıyorsunuz. Tabi yazınızın önce onaylanması gerekiyor yayınlanması için.

Bildirgeç'in konsepti İnternet siteleri, internet araçları, teknoloji, popüler kültür gbi konular. En çok kazanan ve kazandıran site de bu.

10 Marifet, el becerisi, yaratıcı fikirlerin yer aldığı bir site.

Sinepil, sinemayla ilgili her türlü şeyi içerirken, 22 Dakika da aynısının dizi filmlerle ilgili versiyonu.

Ben bu siteye birkaç yazı gönderip, 20 dolar gibi bir para kazandım. Zaten hesabınızdaki parayı alabilmeniz için en az 20 dolar olması gerekiyor. Çekmek istediğiniz zaman, o günün kuruna göre Türk Lirası'na çevrilip hesabınıza yatırılıyor.

Yeni, duyulmamış siteler, fikirler çok tutuluyor ve getirisi de çok oluyor haliyle. Yazı yazarken çok link vermeniz de önemli. Bir şey daha söyleyeyim, üye olurken hotmail uzantılı mail adreslerini kabul etmiyor. Boş vaktiniz varsa doldurmak için iyi bir seçenek. Linki burada.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...